Water tube

Måske har du allerede set det på ferien eller i den lokale havn. En water tube er en oppustelig badering, som kan spændes efter motorbåden. En water tube kan bruges af alle og giver timevis af leg og ballade på vandet. Lad ungerne få deres bedste sommerdag med en gummiring susende i fuld fart efter båden. Og ej at forglemme, forældrene elsker det lige så meget som børnene. Her får i fantastiske timer sammen og med garanti for højt humør og glade dage!

Har i allerede en motorbåd eller kender i nogle som har, så er en water tube idéelt legetøj og vi garantere, at du går træt i seng efter en dag på vandet med water tube bag båden.

Hvilke størrelsen water tube skal vi vælge?

En water tube fås i alt fra 1-person og helt op til modeller som kan bruges af op til 5 personer på vandet af gangen. Det gør water tubes idéelt til store som små familier. Børnene kan sidde dem på flere af gangen og de er altid udstyret med bløde og komfortable håndtag, som gør dem behagelige at bruge, endda også selvom farten bag motorbåden er høj!

Jo større water tube i køber, desto mere trækkraft fra motorens både kræver det også. Det betyder at hvis der sidder 3 personer i en water tube, så kræver det også at motorbåden kan trække 3 personers kropsvægt. Det er vigtigt at have overskud i motorbådens styrke, da det er sjovere når man kan regulere fart på water tube. Tag derfor dette som en huskeregel når i skal ud og købe jeres første water tube. Motorkraft er en faktor for god oplevelse på vandet!

Typisk koster en god water tube fra kr. 1200-1400. Det er primært 1 personers water tubes som er i dette prisleje, mens water tubes til 2-3 personer koster fra kr. 2000 og op. En water tube leveres altid med fodpumpe, mens du skal være opmærksom på at købe tov og reb til den selv.

Hvilket materiale er en water tube fremstillet i?

En water tube er designet i en tråd konstruktion og hertil er den beklædt i PVC. Dette er med til at give din water tube en enorm holdbarhed og slidstyrke ved brug. Du skal derfor ikke være nervøs for om den er stærk nok. Ofte er water tubes i god kvalitet overtrukket med nylon materiale for at øge komforten ved brug.

PVC materialet i gummiringen giver slidstyrke og stabilitet, mens nylon er med til at give komfort og øget behagelighed. Nylon er blødt og behageligt og du kan derfor trygt sidde behageligt på vandet i din water tube. På årets varmeste dage er en water tube idéelt til brug i badeshorts og sup vest.

Hvor må man bruge en water tube?

En water tube må bruges alle steder i landet. Det kan være på den lokale fjord eller i vesterhavet på en dag med roligt vand. Dog skal du være opmærksom på at du ikke må sejle med fuld fart i indsejling i din motorbåd. Det er ej heller lovligt at sejle i flere søer. Søer er ofte fredet for motorbåde og andre benzin fartøjer.