Skab rolige og afslappede stunder i hverdagen med økologisk te

Synes du, at det er rart med en god kop te, når du kommer hjem fra arbejdet? Eller synes du blot, at det smager godt til maden? Det kan også være, at du er typen, der bedst kan lide at starte morgenen med en god kop te i stedet for kaffe? Ligegyldigt hvad så får du nu muligheden for at høre mere om Origreens økologiske teer, så du kan få en god kop, når du skal slappe af. 

I en travl hverdag, hvor der både skal være tid til arbejdet, men også en sund livsstil med varieret kost og motion, er det vigtigt med de små pauser. Her får du nemlig mulighed for at sætte dig ned og holde en pause enten alene eller i selskab med dine nærmeste. Med Origreens produkter kan du gøre de rolige stunder ekstra gode med en kop dampende økologisk te, som naturligvis er af høj kvalitet.

Origreen tilbyder et stort udvalg af økologisk te, der kan købes til gode priser. Bliver du så glad for deres te, at du handler for mere end 500 kroner, er der også fri fragt. Vælger du produkter for over 1.000 kroner, får du også en pose pasta mancini med, som naturligvis er gratis. Hvis du hellere vil have din te direkte fra deres butik i Karlslunde i stedet for, at den skal sendes til dig, kan du også gøre det. Der vil teen for det meste være klar til dig et døgn efter, at du har bestilt den på deres hjemmeside.

Find din favorit blandt Origreens mange dejlige teer

På Origreens hjemmeside kan du se deres store udvalg af økologisk te, hvor de har masser af forskellige varianter af sort te og hvid te. De har blandt andet deres Matcha te, Breakfast Tea, Tivoli, Mynte, Bjerg te og mange andre teer, så du kan finde lige den smag, som du bedst kan lide. Samtidig tilbyder Origreen te til bestemte højtider heriblandt en økologisk julete og økologisk påskete.

På Origreens hjemmeside kan du vælge mellem 100, 200 og 500 gram, og ved varen vil der også stå, hvor mange gram af teen de anbefaler, at du anvender per kop. Desuden står der, hvor mange minutter teen skal trække, så du får det optimale ud af din nye økologiske te.