Når kun det bedste af det bedste dur

Det kan være en længere tids søgen du skal igennem, før du finder den form for fitness som du ikke vil ligge på hylden igen, selv efter 3 ugers ferie med Roskilde Festival og kæmpemæssig tilbagefald i dårlig kondi og nederen livsstil. Men når du finder det helt rigtige for dig, så skal du samtidig også huske at værne om det så det ikke bliver for kedeligt i det lange løb, men hvordan klarer man så lige den?

Når du bare gerne vil cykle afsted

Er du endelig kommet frem til at det, du elsker at beskæftige dig med for at holde din krop sund er, at cykle afsted ud i det blå, så er det med at se på hvad der kan holde dig til ilden, så du ikke skal til at starte forfra med at finde den aktivitet du ikke blot skal kæmpe dig igennem, men som du til og med vil elske at bruge tid på hver gang. Det kommer desværre ikke af sig selv. 

 

For at holde dig til ilden og konstant sørge for at det virker interessant at træde løs i pedalerne, skal du først og fremmest sørge for at du har en behagelig oplevelse. Behagelige cykelture kommer ikke af, at man træder i pedaler på en cykel der larmer og er mere hård at cykle på, end hvad godt er. Er det rent faktisk noget du elsker at lave, bør du derfor investere i det bedste af det bedste udstyr. Men hvad er det bedste af det bedste så?

 

Ligesom med så meget andet, så er der rigtig mange forskellige mærker at komme efter – også inden for cyklernes univers. Der er dog et par stykker som de mere erfarne cyklister vil plukke ud for dig, hvis du går direkte til dem. Ofte er det mærket trek du vil få nævnt. 

God kvalitet og mærker der kan holde dig til ilden

Mærket Trek er amerikansk og er derfor en smule mere anderledes i design af stel og lignende, end de europæiske mærker. Du har dog ret sikkert stødt på en Trek eller to og du kan derfor hurtigt tro at deres design ikke er noget særligt. Også mærket batavus er et mærke du kan regne med i forhold til god kvalitet. 

 

Batavus ligger ligesom Trek i meget forskellige prislejer og du vil derfor kunne finde en god kvalitets cykel uanset om pungen er bugner eller ej. Både udstyr og selve cyklen er det bedste af det bedste og du vil derfor med dette kunne sikre dig at holde dig til ilden og på cyklen.