Implementer mere gront i hverdagen

På en travl hverdag kan det somme tider være vanskeligt at få nok grønt og frugt. Man har meget andet at se til, hvorfor det nogle gange bliver de nemmere og ofte mere usunde løsninger, man spiser. Dette kan der imidlertid laves om på, hvis man sørger for at bestille det på forhånd.

En nem ordning

FrugtKasser og grøntsager til døren kan være en smart idé, så man sørger for at få det frugt og grønt, som man skal have i løbet af en dag. Med denne gode løsning får du frugten og grøntsagerne leveret direkte hjem til din private adresse. Hvis du derimod ejer en virksomhed, er dette dog også en løsning, da du således kan vælge en frugtordning. Frugtordning er frugt til virksomheder i frugtkurv eller frugtkasse, så dine medarbejdere kan gå og snacke i disse i løbet af arbejdsdagen.

Hvordan fungerer det?

Hvis du ønsker at få frugtkasser og grøntsager leveret hjem til din private adresse, fungerer det således, at grøntkasserne oftest er en blanding af årstidens grøntsager. Du kan dog også vælge selv at blande din egen kasse. Det kan du gøre, hvis du på forhånd ved, præcis hvilke grøntsager du ønsker at have i dit køkken. Hvis du derimod vælger en frugtordning til din virksomhed, vil der være et specifikt antal frugter hver gang, du får leveret din frugtordning – hvilket sandsynligvis vil være et par gange om ugen.

Spar tid og bliv inspireret

Ved at få leveret dette til din adresse – uanset om det er privat eller erhverv – kan der spares tid i en ellers travl hverdag. Desuden kan det – særligt hvis du har en stor familie – være svært at blive inspireret og finde på nye ting, når man står nede i supermarkedet og skal handle. Her kan du i stedet blive inspireret af de forskellige ting, som du får leveret hjem til din adresse.