Er indlægssåler altid et godt valg

Indlægssåler er oftest, men dog ikke altid, et udmærket værktøj til bekæmpelse af forskellige former for ubehag og smerter i krop og fødder. Uanset hvad du døjer med, vil det altid være en god idé at konsultere en professionel og få en eller flere evalueringer før du giver sig i kast med de lindrende muligheder.

Indlægssåler kommer i mange afskygninger og har som regel forskellige formål: de kan være beregnet til ren komfort ved hjælp af blødt og eftergivende materialer eller de kan være opbygget som ortopædiske løsninger, hvor man støtter foden enten under eller på siden af sålen. På sidstnævnte måde kan man bl.a. styrke fodens muskler og sener og samtidig sikre en korrekt kropsholdning.

Det er derfor, at indlægssålerne fra alignfootwear.dk er blevet en kæmpe succes over hele Europa. Disse patenterede indlægssåler har til formål at støtte hælpartiet på din fod og dermed løfte foden til en korrekt fodafvikling i forbindelse med gang, løb og når man står stille længe – evt. på et hårdt grundlag.

Hvad kan indlægssåler gøre godt for dig?

Dette ovenstående nævnte ”løft” af svang, hæl og forfod kan give muskler og sener frit løb til bevægelse. Muligheden for at udstrække muskler såvel som sener er med til at gøre disse stærkere med tiden og dermed undgå en forværring af ømhed og smerter i fødderne. Derudover er sidegevinsten, at med disse indlægssåler fra den danske virksomhed alignfootwear.dk i Ikast opnår du ikke blot lindring og komfort i fødder samt det vigtige støtte til muskulaturen, du bliver samtidigt også rettet op i dine ankler, ben og op i kroppen, så en evt. skæv gang med deraf ofte følgende kompensationer bliver mindre belastende. Det er altså faktisk en kendsgerning, at mange kan undgå lange sygdomsperioder og deraf sygemeldinger på grund af smerter i fødder og i kroppen ved blot at indsætte en indlægssål i fodtøjet.