Drag opmærksomhed til dine ojne prove farvede kontaktlinser

Du har måske længe haft lyst til at forny dit look. Eller måske holder dine venner en udklædningsfest med en kostumepræmie, du bare vinde. Uanset anledningen, kan farvede kontaktlinser være prikken over i’et.

Farvede kontaktlinser kan både implementeres i hverdagslooket eller fungere som et vildt og friskt pust til en bytur, en udklædningsfest eller noget helt tredje!

Hvorfor farvede kontaktlinser?

Det kan være sjovt at eksperimentere med sit look. Måske trænger du til noget forandring? Farvede kontaktlinser er en sjov måde at gøre noget ved dit hverdagslook, og så kan de desuden være en god ven, hvis du skal til udklædningsfest. Du kan finde et bredt udvalg af farvede kontaktlinser her.

Farvede linser skal behandles ligesom andre kontaktlinser. Du kan både finde måneds- og dagslinser. En dagslinse vil altså være fin til dig, der skal benytte de farvede kontaktlinser en enkelt gang.

Hvis du i forvejen bruger kontaktlinser med styrke i, er det intet problem at skifte til en farvet linse. De fleste farvede linser fås med et bredt udvalg af styrker, så du ikke behøver at gå på kompromis.

Eksperimenter og hav det sjovt

Hav det lidt sjovt med linserne og prøv eventuelt nogle forskellige modeller og forskellige farver. Nogle linser blender i med din naturlige øjenfarve, mens andre linser ikke er gennemsigtige, så farven forbliver den samme uanset farven på dine egne øjne. Derfor kan det være en god idé at prøve dig frem, så du finder lige nøjagtig den linse, du bedst kan lide.

Der findes farvede kontaktlinser i alle regnbuens farver, så hvis du nogensinde har været interesseret i at vide, hvordan du ser ud med lilla øjne, er det blot at eksperimentere! Det kunne være en god undskyldning for at tage nogle kreative billeder til Instagram eller samle veninder til en tur ud i byen i forklædning.