Komfortable og slidstærke bukser fra Stanley/Stella

Det belgiske brand Stanley/Stella har siden 2012 slået sig igennem som producent af sports- og fritidstøj fremstillet af økologisk bomuld og genanvendte materialer. Denne politik passer fint til den danske webshop Fair Tee, som sælger et stort udvalg af T-shirts, sweatshirts, hoodies og bukser fra Stanley/Stella, og som fortrinsvis forhandler tøj af samme typer materialer.

Stanley/Stella: Stilrent og komfortabelt fritidstøj

Et fælles kendetegn ved alle det belgiske tøjfirmas produkter er en stil, der er enkel og unisex og med en pasform, der er hverken for løs eller for tætsiddende, og alle produkter er ensfarvede. Det gælder også for bukser fra Stanley/Stella. Nogen vil måske mene, det lyder en anelse kedeligt – men for andre er en sådan upåfaldende stilrenhed netop indbegrebet af elegance.

Og hvis elegance ikke er et ord, du umiddelbart ville forbinde med sportstøj, skulle du kaste et blik på de bukser fra Stanley/Stella, der indgår i det omfattende sortiment hos Fair Tee.

Bukserne har to sidelommer og en baglomme, elastik nederst i buksebenene og i taljen samt en snøre, der bindes indvendigt. Bukser fra Stanley/Stella leveres i 8 størrelser, fra XXS til 3XL, og i forhandles fås i forskellige farver som sort, heather grey, desert dust, aloe og French navy.

Hvis du ønsker lidt mere farvespræl i dit fritids outfit, kan du supplere dine bukser fra Stanley/Stella med en eller flere T-shirts fra samme brand; dem forhandler Fair Tee i hele 36 farver, både kraftige og klare, blide pastelfarver og diskrete jordfarver.

Du kan selvfølgelig også forsøge dig med T-shirts eller sweatshirts fra Adidas, Puma, Craft eller de mange andre brands, Fair Tee forhandler; en anden fordel ved de komfortable og stilrene bukser fra Stanley/Stella er, at de nemt lader sig kombinere med andre mærker.

Stort og varieret udvalg af sports- og fritidstøj hos Fair Tee

Fair Tee er en del af Sportyfied ApS, som forhandler sportsbeklædning og sportsudstyr til klubber, virksomheder og enkeltpersoner. Fair Tee har særligt fokus på fritidstøj af økologisk bomuld og genanvendte materialer, og sortimentet omfatter mange kendte og anerkendte brands, danske såvel som internationale.

Udvalget omfatter T-shirts og poloer, hoodies og sweatshirts, bukser, tights og shorts, jakker og undertøj til mænd, kvinder, unisex og børn. Og foruden beklædning fører webshoppen også håndklæder af lækkert, 100% økologisk bomuld og i forskellige størrelser, tasker og muleposer.